Digitaltryck är inte så krångligt som du kanske tror

Jag använder inte så mycket tryckt material i min dagliga verksamhet, men de tillfällen när jag behöver det, vill jag att det skall vara av den kvalitet jag behöver och emellanåt så behöver det att gå undan. Jag var länge en traditionalist som älskade tryck med tryckplåtar. Det kändes som ett gediget hantverk och Gutenberg surrade i tankarna. Men med tiden kommer ju ny teknik och även dinosaurier som jag måste hänga med.

Ny teknik ger nya möjligheter och en helt annan tidsram

Eftersom jag bor i närheten av Borås så var det lämpligt att söka nån som kunde hjälpa mig i närområdet. Efter lite efterforskningar och lite ide stormande med vänner så fastnade jag slutligen för ett företag som kunde ge mig de digitaltryck som jag behöver. Något som gör det lätt att komma ihåg är ju att de lämpligt nog heter Digitalt tryck.

Efter att ha börjat med att trycka lite reklammaterial där har jag kommit att uppskatta dem mer och mer och numer finns både banners och affischer  tryckta hos dem i min omgivning. Nästa steg blir att göra nya visitkort där.
Men för att fokusera på det som jag tycker är grädden på moset med digitalt tryck är att de är snabba. Oavsett hur sent jag har kommit och bett dem trycka saker för mig har de löst allt jag kastat i deras väg. Jag försöker bli bättre på framförhållning, men bland blir det som det blir, och då är det skönt att dessa proffs finns.