Lära gå skor

Nu är det en härlig tid som väntar hörrni. Det är nämligen inte långt ifrån att min minsta kommer ta sina första steg i livet, jag känner det på mig. Hon gör nämligen sina tappra försök när hon står upp och vi håller i henne och nu har jag tänkt underlätta hela den härliga lära-gå processen för henne.

Stabil och greppvänlig sula

Jag har spanat in lära gå skor som finns i en massa olika fina färger. Dessa skor skall underlätta för barnet när det skall lära sig gå. Vad som är så bra med dessa lära gå skor är att sulan skall vara stabil och greppvänlig samtidigt som den absorberar fukt från foten.

Det finns även en annan typ av sko jag spanat in som är lik den förstnämnda, men på dessa är framfoten lite bredare vilket gör att barnets naturliga fotform blir opåverkad i skorna. Dessa är även rustade med kardborreband vid ankeln istället för snören vilket ju underlättar när man skall ta av och på skorna.

Lära gå skorna skall också vara tillverkade med en dämpande sula som underlättar på så sätt att den följer foten fint i varje rörelse och skall ge känslan av att i princip vara barfota.

Hur som helst tycker jag både dessa varianter verkar toppen och jag kommer köpa minst ett par av varje. Det svåra blir att välja färg eftersom det finns så många fina att välja mellan. Men jag tänker mig ett par klassiskt vita som passa till allting, och ett par i någon härlig färg, typ gult.

 

Kanske har jag gett någon annan där ute om tips nu om ni befinner er i liknande situation. Då vill jag verkligen rekommendera er till att spana in dessa gå skor som skall underlätta för barnet och dess första steg i livet.