Hållbara, snygga och elastiska trosor

Jag har kommit till en punkt nu där jag bara vill göra mig av med massa gammalt här hemma. Jag har påbörjat en rensning bland mina kläder till att börja med, men har tänkt att gå igenom alla prylar och skåp som finns. Det är galet hur mycket man samlar på sig genom åren. Dagens projekt har varit att gå igenom alla underkläder, jag vet inte hur många gånger jag tagit ut trosor eller strumpor som antingen är för små, slitna eller haft hål i sig. Därför är detta verkligen på tiden! Jag kan säga att det inte blev speciellt mycket kvar i mina lådor, och jag måste erkänna att det jag har är rätt tråkiga underkläder som inte alls känns roligt att klä på sig.

Spetstrosor med bra kvalitet och som håller länge

Jag har tänkt beställa lite nya och fina, framför allt trosor, att lägga i garderoben. Trosor med bra kvalitet och som håller bra och länge. Majoriteten av det jag tidigare haft är vanliga bomullstrosor men jag saknar det där lilla extra. Själv tycker jag att spetstrosor är riktigt fina och de kommer i många olika modeller och färger. Jag har hittat några jag fastnat för som är liksom hälften bomull och hälften spets. Själva bomullstyget sitter i grenen vilket är bra för andningen och hälsan där nere, samtidigt som spetsen gör att dom känns väldigt lyxiga och fina. Jag har även spanat in maxitrosor och stringtrosor i spets, som finns i både svart, vitt och beige vilket är de färger jag tycker är mest funktionellt.

Något annat som är positivt för just spetstrosor är att det gör trosan väldigt följsam och elastisk när man har på sig dem vilket är väldigt bra. Jag verkligen avskyr trosor som sitter för tight eller som har tydliga tjocka kanter som syns igenom byxorna. Jag ser verkligen fram emot att ge min underklädesgarderob ett riktigt lyft här nu vilket inte är en dag för sent.