Att hitta nya rutiner och sätt att leva

När man byter stad, flyttar och helt enkelt bosätter sig på en plats som man inte bott på förut, så kan det ta ett tag innan dess att man hittar sina vanor. Hitta bästa mataffären att handla i, att hitta rätt parkeringsplatser när man ska till ett speciellt ställe men framförallt att hitta en ny bra frisör. Jag flyttade för tre månader sedan och har nu insett att jag verkligen behöver klippa mig. Jag behöver fixa det här rufset som liksom aldrig lägger sig när jag gått upp på morgonen, men frågan är vart jag ska gå?

Jag bor numera i Stockholm så till en början kan jag ju bara klargöra att det finns en del att välja på. Men när jag väl börjat göra lite research så blev det ganska självklart vad jag skulle välja. En salong som heter Creative Headz som ligger i Vasastan i Stockholm, där du garanterat kan hitta en frisör som kommer göra dig nöjd. Jag var givetvis lite nervös när jag skulle gå dit för första gången, men jag var helt utan nervositet när jag väl kom därifrån, dessutom supersnygg i håret!

De har dessutom flera salonger runt om i Stockholm, nämligen i City, på Kungsholmen, i Vasastan där jag bor men även på Södermalm. Du behöver med andra ord inte vara orolig att den inte finns i närheten av dig utan du kan ta dig till vilken salong som passar dig bäst och så lovar jag dig att du blir nöjd.

Nu har jag mina rutiner

Ja, eller mer eller mindre i alla fall. Det är ibland svårt att veta vart jag ska gå om jag skulle behöva hjälp av en elektriker, för det problemet har jag inte stött på än. Hoppas jag aldrig heller behöver den hjälpen…