Seamless träningstights

Alltså seamless träningstights måste vara det bästa som uppfunnits i träningsväg! I alla fall väldigt bra och bekvämt. Tänk om något liknande kunde göras i hästvärlden när det gäller skavande ridbyxor med sömmar lite här och där. Gärna ett par riktigt bra sömlösa trosor också, det finns nu med men jag har inte funnit några som inte töjer sig och blir för stora med tiden. Men utvecklingen sker ständigt så förr eller senare så kommer det nog både trosor och ridbyxor som är helt sömlösa där det inte kan utvecklas något skav i rumpan eller på knän och underben.

Olika seamless produkter

Som jag nämnde ovan så finns det ju redan till exempel trosor som är sömlösa men det kommer nog att öka med olika sömlösa klädesplagg med tiden eftersom det är det skönaste om dom sitter rätt. Även träningstoppar och tröjor samt tränings-bh finns som seamless vilket är kanonskönt! Jag går i princip alltid runt i seamless när jag är hemma, oavsett om det är träningskläder eller ej bara för att det är så skönt att ha mot kroppen. Träningskläder är ju generellt väldigt sköna så därför är de perfekta att ha hemma efter jobbet som ”myskläder”.

Bra med seamless träningskläder

Tyget i är ofta väldigt följsamt och har en bra passform när det är seamless, därför är det nog många som väljer detta plagg. Men jag tror inte att det är lika många som vet om att när dom köper ett plagg som är seamless så gör dom även ett hållbart val. Detta för att plaggen inte tillverkas av stora tygstycken och då blir det heller inte en massa spill av materialet. Seamless plagg tillåter dig också att ta ut dina rörelser maximalt då de inte sitter åt på kroppen. Plaggen är skonsamma för huden då det inte finns några sömmar som kan skava.