Hårborttagning

Jag var ute i god tid under Black Week i år för att se om jag kunde finna något bra erbjudande gällande hårborttagning. Under flera år har jag tänkt att jag skulle våga mig iväg till en skönhetssalong för att boka hårborttagning på ben och armhålor men jag drar mig lite för att boka detta. Dels är jag rädd för att dom ska säga att jag måste komma tillbaka flera gånger och sedan är jag lite orolig för att det ska göra alldeles för ont. Men framförallt vill jag inte att dom ska tala om att jag har så mycket hår så det blir 6-7 gånger för det blir alldeles för dyrt för mig.

Hårborttagning på benen

Jag har läst någonstans att om man har kraftiga mörka hår så kommer det ta längre tid och krävas fler behandlingar för att få bort stråna. Att göra hårborttagning en eller två gånger är väl ok men vad gör jag om dom säger att mina ben behöver att jag kommer tillbaka så många gånger att det blir för dyrt, jag vill ju veta innan jag bokar något hur lång tid det kommer att ta till håren är helt borta. Några vänner till mig har gjort hårborttagning i armhålorna och dom har bara behövt göra om behandlingen ett par gånger men dom har inte lika tjocka strån som jag har.

Erbjudande på hårborttagning

Tur var väl i alla fall att jag hittade ett par bra erbjudanden under Black Week men också på Black Friday. Så jag köpte först 2 st behandlingar med hårborttagning till 30% rabatt under Black Week, det var för att säkra upp ifall det inte dök upp några bättre erbjudanden på Black Friday. Men när jag gick ut på samma sajt som jag köpt de tidigare behandlingarna så hade dom 50% på hårborttagning om du köpte 2 tillfällen, så nu har jag 4 st tillfällen.