I alla dessa år har jag letat och letat

Det är ett problem för mig, i den bransch jag jobbar i, att det inte finns arbetskläder som uppfyller mina förväntningar. Jag jobbar på en snickarfirma som snickare och är ständigt i gång för att göra olika jobb. Arbetskläderna här är A och O och dessutom så är jag kvinna och vill se lite anständig ut även fast jag blir skiten och sådär. Jag vill kunna känna att jag kan prioritera mitt utseende men inte på bekostnad av klädernas funktion eller kvalité.

Länge har jag som sagt letat efter dem perfekta arbetsbyxorna med go stretch och som man verkligen kan känna att man kan jobba i utan problem. Jag vill inte att dem åker ner men heller inte sitter för tight. Jag är dessutom lite kortare och behöver oftast vika upp eller lägga upp byxor, men det vore ju helt fantastiskt att hitta ett par byxor som satt som en smäck liksom.

L.Brador arbetskläder blev min räddning

En dag fick jag däremot ett tips av en kvinnlig kollega på ett annat bygge som är rörmokare. L.Brador arbetskläder ska vara väldig bra tydligen och sagt och gjort så gick jag in och kikade. Och oj vad hon hade rätt. När min beställning damp ned i brevlådan så blev jag helt lycklig. När jag testade byxorna så kände jag dessutom redan innan att materialet är fantastiskt och väl på så kunde jag inte sluta le när jag såg mig själv i spegeln. SÅ inte nog med att dem är grymma på att lyssna på sina kunder när det gäller behov och förväntningar så finns det också en medvetenhet m att detta spelar stor roll i en hantverkares varag. Dem fick otroligt mycket beröm av mig och från och med nu handlar jag bara mina arbetskläder från just L.brador arbetskläder.