Heminredning på nätet och perlen kaufen?

Jag har alltid varit intresserad av heminredning och läser ständigt på nätet och i tidningar om ämnet och lägger förstås på tok för mycket pengar på det. Jag borde väl egentligen spara lite så jag kunde få lite pengar över till mina andra hobbys som MC och bilar, men man kan väl inte riktigt göra allt samtidigt. För att spara pengar har jag börjat handla lite heminredning på nätet hos Stayhome och några andra aktörer vilket gör det hela mycket billigare. Detta har gjort att jag har börjat fundera på att starta en webshop i Tyskland med svenskheminredning och design. Sverige har ett väldigt bra rykte i Tyskland och jag tror att denna nischen är lite öppen för mig, här hemma verkar konkurrensen vara mördande men att komma in där är säkert görbart. Jag har också en bekant som säljer från Sverige till Tyskland och jag kan säkert få en massa bra tips. Jag kan dessutom en del Tyska t. ex. Ich wolle perlen kaufen von ein gutes schmuckteile shop inte så illa va? Svensk design och svensk kvalité går säkert hem i Tyska stugorna så där har man ganska högt förtroende gratis, många tyskar åker ju dessutom till Sverige på semester och får säkert med sig idéer och inspiration härifrån. Sen är ju Ikea stort också, det är ju också från Sverige så det talar ju också till min fördel. Det känns kul, det gäller bara att hitta ett bra domännamn och några riktigt bra leverantörer. Något annat jag också undrar om är hur man ska sköta bokföring och handeln med Tyskland med tanke på valutor och så vidare. En annan bekant jag har känner en kille som jobbar på http://www.icgnordic.se/ jag ska höra vad han säger, dom har säkert bra koll på sådan och kan nog ge mig bra tips. Har någon en idé på ett domännamn som klingar svenskt, kvalité och modernitet så hojta till. Jag tror att just valet av domän är väldigt, väldigt viktigt!