Styrsystemet för hydraulhissar

MSW är experter på allt vad som gäller hissar här i världen. Just idag så tänkte jag prata mer om just en hydraulhiss, något som jag egentligen just nu inte vet så jättemycket om men som jag tänkte lära mig mer om genom att faktiskt berätta för er utifrån att läsa informationen som finns på MSWs hemsida.

Veni – hydraulhiss

En utav dem kallas nämligen för Veni, en som jag blev lite mer intresserad av. Till en början förstår jag det som att det är en snabb installationsprocess, direktkörning in till plan och helt självlärande utan manuella inställningar. System testat för leverns och självklart certifierad på de sätt det måste vara. Energibesparingen är upp till 50% och bara detta är ju fantastiskt. Just denna är utrustad med den unika ventilen dynahyd från Hydroware som innebär korta reaktionstider, ingen by-pass av oljan och direktkörning till plan helt utan krypkörning. Jag är inte helt säker på exakt vad det innebär men allt låter ju väldigt lovande i mina öron.

Driv- & styrsystem för hydrauliska hissar

Det är hissen med bäst egenskaper som går att få med en elektronisk reglerad ventil och mjukstartare, som enbart faktiskt skulle kunna jämföras med frekvensstyrda system idag vad gäller komfort och energiförbrukning. Den utvecklas, produceras och testas av en och samma leverantör vilket säkerställer snabbt montage, smidig besiktning och hela tiden driftsäker slutprodukt. Samma supportkontakt får man i sin tur vilket är väldigt fördelaktigt för dig som kund. Du kan läsa om allt och lite till om du besöker hemsidan till MSW och tar dig vidare till sidan för hydraulhiss, här kan man specifikt läsa om varje version och självklart i sin tur höra av sig till MSW om man har frågor eller funderingar. Tveka inte!